Styrelse / Operativ ledning

Bertil Haglund – född 1957.

Civilekonom. Grundare till Lectica AB. VD och huvudägare i Hedera Group AB, noterat på NASDAQ First North. Tidigare VD och huvudägare till NGS Group AB (publ), noterat på NGM Equity sedan 2002-2010. Arbetat inom SEB med bank/finans. Grundare till ett finansbolag i början på 1990 talet som såldes till Peab-sfären. Startat ett personaluthyrningsbolag som såldes till VM-data 1998. Ekonomi- och finansdirektör på Busslink AB 1999.

Eddie Runfors – Född 1958. Aktieinnehav: 0 st

Marknadsekonom och IHM Master. Certifierad Mentor. VD Nordisk Däckimport. Arbetat i olika ledande befattningar inom däckbranschen i Sverige, Norden och Belgien. Marknadschef för Nokian Tyres. Servicechef för Bandag, VD för Grönbergs Däck. Grundare till ett personaluthyrningsföretag som sålts till WM-data. Startat ett telemarketingföretag och drivit agenturföretag.  Regionchef och affärsutvecklare för Vianor AB som ingår i Nokian Tyres plc, börsnoterat i Helsingfors.

Pyra Haglund – född 1955.

Leg Läk Med Dr, grundare av Lectica AB och VD för Stureplanskliniken AB Forskare och kriurg. Grundare av Stureplanskliniken. De sista tio åren verksam inom området estetisk laserkirurgi och hårtransplantationer. Stor erfarenhet av nya behandlingsmetoder såsom laser, IPL, Restylane, Botox, kemisk peeling och FUE. Anlitas som konsult av Q-Med (Restylane) och Preswede (IPL).

Invald medlem i Svenska Läkaresällskapet, International Society of Hair Restoration Surgery, European Society of Hair Restoration Surgery och Hair Plus International. Ingår i Faculty Board som föreläsare i European Society of Hair Restoration.

Operativ ledning
bertil_org_bild
VD, koncernchef – Bertil Haglund (bild)
Ekonomiansvarig – Louise Haglund

 

Back to Top